Mina tankar om Tranemo

Valet den 19 september kommer att vara ett avgörande val, Sverige har förändrats under de fyra år som passerat med ca 400 000 nya individer från värdens alla länder och behöver andrum över den växande arbetslösheten och ett ökat utanförskap för urinnevånarna även i Tranemo.

Jag citerar vad Elisabeth Pettersson Centerpartiet skrivit för Centerpartiet i Tranemo, centerpartiet vill att Tranemo skall bli det mest mångkulturella samhället i Sverige detta motsätter vi oss på det bestämdaste vi kommer att driva helt andra frågor med fokus på Sverige och Svenskheten.

1.    Riv upp avtalet med migrationsverket

2.     Mångkulturellt bokslut vad kostar kalaset det måste våra väljare få veta.

3.    Trygghetslarm en viktig sak fråga för våra pensionärer det skall inte behöva kosta något för de skall få det gratis det är ju dom som byggt vårt land.

4.    Ingen centralisering till Tranemo våra skolor och äldreboende på landsbygden skall vara kvar.

Dessa frågor kommer att stå i centrum för vår politik i Tranemo och vi kommer att ställa upp i valet och medverka till att Tranemo kommun lever vidare och utvecklas positivt.

Ett tillskott i politiken är Alexandra Tillman som är en jätte talang politiskt hon är konfransier åt ND och har mycket goda politiska kunskaper som kommer att göra ett mycket bra jobb i Tranemo.

Thomas Bengtström Dalstorp

Carl Johan Backestierna Länghem

Christofer Karlsson Tranemo

Lämna en kommentar